Snelle levering in Nederland en België

Levertijd:

In Nederland worden bestellingen meestal de eerst volgende werkdag verzonden, levering naar België duurt normaal gesproken 3 tot 5 werkdagen. Tijdens een vakantieperiode of feestdagen kan het zijn dat de levering langer duurt. Wij kunnen de levertijd helaas nooit garanderen, dit omdat dit een service is die wij niet zelf uitvoeren.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling en het land van aflevering.

  • Nederland standaard pakket € 10,50 (€ 8,68 exl. BTW)
  • België standaard pakket € 16,50 (€ 13,64 excl. BTW)

De verzendkosten van lange of zware producten kunnen afwijken van onze standaard tarieven, deze kosten kunt u zien in uw winkelwagen. 

Naast het laten bezorgen van uw bestelling, kunt u de bestelling ook afhalen. Het afhalen van de bestelling is helemaal gratis. U betaalt dus geen verzendkosten!
Let op!! Afhalen kan alleen op afspraak.

Afhalen op afspraak in Hardenberg:

Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de verzendoptie “afhalen in Hardenberg”. U dient voor het afhalen eerst uw bestelling te plaatsen en af te rekenen via onze webshop. U kunt tijdens kantooruren een afhaalafspraak maken via 085 – 06 456 97

Het afhaaladres is:
Vechtstraat 2a
7772AX
Hardenberg

Retourneren:

Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Stuur de goederen retour naar ons adres onder vermelding van uw ordernummer en klantgegevens. Graag horen we ook de reden van het retour per mail (daar kunnen we wat van leren!) Kondig bij voorkeur het retour sturen aan via de mail. De kosten van het terugzenden van de goederen komt voor uw rekening.

Betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Bancontact/Mistercash
  • Overboeking