ST2600 – Hogedrukpistool

Artikelnummer: 100125 Categorie:

Suttner hogedrukspuitpistool

 

Aansluiting 1 = Uitgang spuitpistool
Aansluiting 2 = Ingang spuitpistool

 

Verkrijgbaar met of zonder (swivel) draaikoppeling.

 

Lichte bediening door ontlaste handle

 

Max. druk

310 Bar

Liters per minuut

45 l/min

Max temp.

150°C

Vanaf 45.00 (54.45 incl. btw)


Beschrijving

ST2600 Suttner spuitpistool

De ST2600 serie Hogedrukpistool zijn pistolen van zeer hoge kwaliteit, door de druk ontlastende hendel is het pistool zeer eenvoudig in te knijpen ondanks de hoge druk van uw reinigingsmachine. Voor dagelijks gebruik raden wij de ST2600 serie pistolen aan. Ook kunnen wij dit pistool leveren met 1/4″ binnendraad of  m22 buitendraad voor Kärcher koppelingen.
Onze 2 staalinlage blauwe hogedrukslang is een uitstekende slang om het pistool ST2600 met snelkoppeling op aan te sluiten.

Voor het gebruik van het snelwissel systeem dient u op al uw lansen een insteeknippel te monteren. Deze nippels zijn per stuk maar ook per vijf te bestellen tegen een voordelige prijs.

Al onze pistolen zijn voorzien van een swivel tenzij anders aangegeven.
Waarom wij het gebruik van een pistool met swivel aanraden? Door het gebruik van een swivel kan het pistool en de slang onafhankelijk van elkaar draaien wat een zeer aangenaam gebruiksgemak heeft.

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit pistool of over een ander product in onze webwinkel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur


  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit voor de juiste prijs

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder